Asiakascase: Numeraalin synty

Joskus sitä tuntuu olevan jumissa jonkun asian kanssa, eikä pääse mitenkään eteenpäin. Näin oli käynyt tilitoimistoyrittäjä Sanna Löfgrenille, johon olin alkuvuodesta tutustunut Nokian Yrittäjien hallitustyön kautta.

15.10.2018

Työkokeilu mainostoimistossa: luovuutta on monenlaista

Työkokeilu mainostoimistossa: luovuutta on monenlaista Vehreessä on ollut muutaman viikon ajan työkokeilussa Ella Kivelä. Nokialainen nuori nainen on huomannut pestin aikana, että mainostoimistotyö on monipuolista ja luovuutta saa hakea laatikon ulkopuolelta. Seuraavassa Ellan kokemuksia mainostoimistotyöstä. Ensiaskeleet Olin ollut jo jonkin

13.6.2018

Näin järjestät kilpailun tai arvonnan Facebookissa

Törmäsin jokin aika sitten Facebookissa kilpailuun, jossa oli palkintona vesipullo. Kyllä, vesipullo! Ensimmäinen ajatukseni oli, että mitä ihmettä – eihän tässä ole mitään järkeä. Mutta sitten katsoin lukuja skaban alareunassa: kilpailuun oli osallistunut tuhansia ihmisiä.

3.5.2018

GDPR pienyrityksen näkökulmasta – katso 5 kohdan ohjeet

Onko yritykselläsi käytössä mikä tahansa rekisteri, johon on tallennettu ihmiten tietoja? Oletko vaikkapa tallentanut asiakastiedot Excel-taulukkoon tai säästänyt työhakemukset? Jos näin on, jatka lukemista – tämä koskee sinunkin yritystäsi.

30.3.2018

Mistä on hyvät nettisivut tehty?

Hyvä nettisivusto on kokonaisuus, joka koostuu monesta eri palasesta. Näitä ovat esimerkiksi kuvat, tekstit, otsikot, ilme, tekninen toimivuus sekä hakukoneoptimointi.

10.1.2018

Vehreen vuosi 2017

Jälleen on yksi mielenkiintoinen vuosi takana. Vehreellä vuoden suurin mullistus oli muutto Nokialle sekä uuden toimiston avaaminen. Mutta onpa jälleen oltu mukana monissa mielenkiintoisissa projekteissa, niin pienissä kuin isoissakin. On ihmetelty uretaania, teroitettu puukkoja, syöty opiskelijaruokaa, pakattu koiranruokia ja mitä vielä!

27.12.2017

Haluatko päästä mainoksista eroon?

Otsikon kysymys on varmasti tuttu musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn ilmaisversion käyttäjille. Ja oma vastaukseni siihen on kyllä! Toisinaan minäkin haluaisin päästä mainoksista sekä markkinoinnista eroon – siitäkin huolimatta, että teen sitä itse työkseni.

9.11.2017

Näin Vehreen toimiston remontti on edistynyt

Tulevan toimiston remontti on vihdoin ja viimein loppusuoralla. Välillä lähes epätoivoisen pitkältä tuntunut työmaa alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Tässä pieni kuvakollaasi siitä, mistä kaikki lähti liikkeelle ja miten remontti on edistynyt.

11.10.2017

Mitä on ”laadukas palvelu”?

Monilla nettisivuilla törmää lauseeseen: ”Tarjoamme laadukasta palvelua”. Minua on jo pitkään ihmetyttänyt tämä sanahelinä. Mitä oikeasti on laadukas palvelu? Pienen googlettamisen jälkeen meinasin upota laatusuohon. Laadulle on olemassa lukuisia erilaisia määritelmiä. Kyseessä ei siis ole todellakaan yksiselitteinen asia, joten mietitäänpä asiaa muutaman esimerkin kautta.

25.9.2017