Haluatko päästä mainoksista eroon?

Haluatko päästä mainoksista eroon? Otsikon kysymys on varmasti tuttu musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn ilmaisversion käyttäjille. Ja oma vastaukseni siihen on kyllä! Toisinaan minäkin haluaisin päästä mainoksista sekä markkinoinnista eroon – siitäkin huolimatta, että teen sitä itse työkseni. Mainokset ovat ärsyttäviä Joskus

9.11.2017

Näin Vehreen toimiston remontti on edistynyt

Näin Vehreen toimiston remontti on edistynyt Tulevan toimiston remontti on vihdoin ja viimein loppusuoralla. Välillä lähes epätoivoisen pitkältä tuntunut työmaa alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Tässä pieni kuvakollaasi siitä, mistä kaikki lähti liikkeelle ja miten remontti on edistynyt. Tästä kaikki

11.10.2017

Mitä on ”laadukas palvelu”?

Monilla nettisivuilla törmää lauseeseen: ”Tarjoamme laadukasta palvelua”. Minua on jo pitkään ihmetyttänyt tämä sanahelinä. Mitä oikeasti on laadukas palvelu? Pienen googlettamisen jälkeen meinasin upota laatusuohon. Laadulle on olemassa lukuisia erilaisia määritelmiä. Kyseessä ei siis ole todellakaan yksiselitteinen asia, joten mietitäänpä asiaa muutaman esimerkin kautta.

25.9.2017

Graafisen suunnittelijan mokat, osa 2

Jo edellisessä blogitekstissä kävi ilmi, että graafisilla suunnittelijoillakaan ei aina kaikki käy kuin Strömsöössä. On mennyt logoja väärinpäin, tehty huonoja sopimuksia ja ystävyyssuhteet katkenneet työriitoihin. Tässä lisää graafikoiden mokia lähipiiristä.

24.8.2017

Graafisen suunnittelijan mokat, osa 1

Meistä jokainen tekee virheitä, niin myös graafiset suunnittelijat ja mainosalan ihmiset. Virheitä ei kannata pelätä, mutta virheistä kannattaa ottaa opiksi. Myös toisten tekemistä virheistä voi ottaa oppia. Tästä syystä kyselinkin alan ihmisiltä, mitkä ovat heidän uransa pahimmat mokat. Miten mokista selvittiin ja mitä niistä opittiin?

17.8.2017

”Tuomisen kaupasta haettiin opettajille pullaa”

Kuten monet blogin lukijat tietävätkin, Vehreelle remontoidaan parhaillaan uusia toimistotiloja Nokian Koskenmäkeen. Tulevan toimiston tiloissa on toiminut 1900-luvulla Tuomisen sekatavarakauppa. Facebookin Nokia Town Photos -ryhmän jäseniltä löytyi muistikuvia vanhasta kaupasta. Keräsin muisteloista osan tähän artikkeliin.

31.7.2017

Yrittäjäkin saa pitää lomaa!

Yli kahden vuoden yrittäjänä olon jälkeen olen yllättynyt eräästä asiasta. Yrittäjä ei nimittäin saisi ilmeisesti pitää lomaa.

25.6.2017

5+1 asiaa, jotka kannattaa huomioida nettihotellia valitessa

Nettihotelli, webhotelli, domain-palvelu… Monta nimeä, mutta pointti on sama. Kyseessä on siis paikka, jossa nettisivustoa pidetään. Palveluntarjoajia on lukuisia: ulkomaisia, kotimaisia, ilmaisia, laadukkaita, monipuolisia. Mutta mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee nettihotellia? Jokaisella on toki omat kriteerinsä, mutta keräsin tähän muutamia asioita, joita pidän itse tärkeinä.

29.5.2017

Näin valmistaudut yhteistyöhön mainostoimiston kanssa

Minulta kysytään usein suunnitteluprojektin alkaessa, miten prosessi etenee. Koska suunnittelutyö noudattaa usein samaa kaavaa, päätin kirjoittaa aiheesta. Itselläni nämä asiat tulevat niin automaattisesti ja selkärungosta, että helposti unohtaa, että prosessi on aloittaville yrittäjille uusi – etenkin, jos ei ole aiemmin tehnyt yhteistyötä mainostoimiston kanssa.

15.5.2017