Esitteen suunnittelu

Esitteellä herätellään mielenkiintoa. Käsissä hypisteltävä persoonallinen esite jättää muistijäljen.

Esitteellä on paikkansa myös digiaikana

Esite, flyer, katalogi, hinnasto, suoramainos. Eri termi, mutta käytännössä suunnittelun kannalta nämä kaikki tarkoittavat suunnilleen samaa asiaa. Tarkoituksena on kertoa haluttu viesti asiakkaallesi.

Yleensä esitteessä kerrotaan yrityksestä ja sen palveluista. Mukana voi olla myös hinnasto tai tarjouskuponki, tai esite voi olla kaikkien edellisten yhdistelmä. Usein esitteen tarkoituksena ei ole kertoa kaikkea, vaan synnyttää kiinnostusta ja mielikuvia.

Esite kannattaa suunnitella loppuasiakkaan näkökulmasta: mitä hyötyä tuotteestasi tai palvelustasi on asiakkaallesi? Laajuus ja formaatti suunnitellaan käyttötarpeen mukaan. Esite voi olla vaikkapa kaksipuoleinen flyer, taitettu A4, monisivuinen katalogi tai mitä tahansa muuta – vain mielikuvitus on rajana! Esitteen aineistosta on mahdollista tehdä myös sähköinen versio, jota voi käyttää sähköpostimarkkinoinnissa tai nettisivuilla.

Miten esitteen suunnittelu etenee ja mitä se maksaa?

Suunnittelun aluksi käydään läpi, mitä esitteellä halutaan kertoa ja missä sitä on tarkoitus jakaa. Hyvässä esitteessä sisältö – valokuvat, kuvitukset, tekstit, otsikot ja visuaalinen ilme – ovat tasapainossa. Kuvina voidaan käyttää yrityksesi omia valokuvia tai kuvapankkikuvia, tarvittaessa myös otamme tarvittavat valokuvat. Suunnittelutyön yhteydessä teemme esitteestä painovalmiin aineiston ja halutessasi toimitamme sen myös painoon.

Esitteen suunnittelutyöhön menevä aika sekä esitteen hinta riippuvat mm. esitteen laajuudesta ja käytettävissä olevasta aineistosta. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin saa tarjouksen esitteen suunnittelusta. 

Referenssit

Tässä muutamia suunnittelemiamme esitteitä.
Miellyttääkö kädenjälki? Otahan yhteyttä, niin aletaan hommiin!

Esitteen suunnittelu // Referenssit // Tredun hakuoppaan taittotyö
Esitteen suunnittelu // Referenssit // Ylöjärven matkailuesite 2018
Esitteen suunnittelu // Referenssit // Movellan esite
Esitteen suunnittelu // Referenssit // Alasen Rakennus esite
Esitteen suunnittelu // Referenssit // Juvenes Ravintola Kivi juhlamenu-esite
Esitteen suunnittelu // Referenssit // Vihreä Sydän esite
Esitteen suunnittelu // Referenssit // Nokian kaupunki: Ossi Somman veistospuiston karttaesite 2019