Käyntikorttien suunnittelu

Käyntikortit ovat tarpeellisia vielä nykyään digitaalisella aikakaudella. Hyvä käyntikortti jättää muistijäljen ja se on helppo antaa mukaan.

Hyvä käyntikortti jättää muistijäljen

Käyntikortin olennaisin tehtävä on kertoa henkilön yhteystiedot. Lisäksi käyntikortti antaa fiiliksen yrityksestä visuaalisen ilmeen keinoin.

Käyntikortit kannattaa useimmiten suunnitella kaksipuoleisena, koska painatushinnoissa ei ole suurta eroa verrattuna yksipuoleiseen painatukseen. Kääntöpuolen painopinta on mahdollista hyödyntää visuaalisen ilmeen lisäksi vaikkapa ajanvarauskorttina, hintatarjouksena tai esimerkiksi kertomalla yrityksen palveluista muutamalla sanalla.

Käyntikorttiin voidaan luoda persoonallista ilmettä erilaisilla jälkikäsittelyillä, kuten erikoisilla muodoilla tai folioinnilla. Myös erilaiset materiaalivalinnat, kuten erikoiskartongit, puiset tai muoviset kortit ovat omiaan tuomaan persoonallista otetta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että erityisesti pienehköissä painosmäärissä erikoiset jälkikäsittelyt nostavat helposti yhden kortin hinnan melko korkeaksi.

Mitä käyntikortin suunnittelu maksaa?

Käyntikortin suunnittelun hinta-arvio on 160 euroa (alv. 0 %).

Halutessasi toimitamme käyntikortit myös painoon. Painatushinnat riippuvat painosmääristä ja jälkikäsittelyistä. Hintaesimerkki: 2-puoleinen perusmallinen käyntikortti, 200 kpl painos, hinta-arvio on 105 euroa (alv. 0 %).

Referenssit

Tässä muutamia suunnittelemiamme käyntikortteja.
Miellyttääkö kädenjälki? Otahan yhteyttä, niin aletaan hommiin!

Käyntikorttien suunnittelu // Referenssit // Luumen
Käyntikorttien suunnittelu // Referenssit // Juvenes Ravintola Kivi
Käyntikorttien suunnittelu // Referenssit // Movella
Käyntikorttien suunnittelu // Referenssit // Pekka Siuko
Käyntikorttien suunnittelu // Referenssit // Numeraali
Käyntikorttien suunnittelu // Referenssit // Mikael Vaskelainen