PalvelutSami Karjalainen2018-11-21T15:42:12+00:00

Ruohonjuuritason
markkinointia

Yrityksen markkinointiviestintä on kuin mosaiikki. Kun logo, nettisivut, esitteet ja muut palaset ovat kohdallaan, on yrityskuvakin selkeä. Tällöin myös asiakas löytää yrityksen helposti ja kauppa käy.

Vehree tarjoaa mainostoimistopalveluita keskittyen digitaaliseen ja painettuun mediaan:

Graafinen suunnittelu: logojen ja yritysilmeiden suunnittelu, taittotyöt

Painettu media: käyntikortit, kirjelomakepohjat, esitteet, asiakaslehdet, suoramarkkinointikirjeet, flyerit, roll-upit, julisteet

Digitaaliset markkinointikanavat: internet-sivustojen suunnittelu ja toteutus, sähköpostikampanjat, hakukoneoptimointi ja -markkinointi, Facebook-markkinointi

Myynninedistäminen: auto- ja ikkunateippauksien sekä messuosastojen suunnittelu

Vehreen markkinointiviestinnän suunnittelun periaatteisiin kuuluvat perinteisten mainostoimiston lähtökohtien – luovuus, rohkeus, laadukkuus – lisäksi Vehreet arvot. Työ perustuu aina asiakkaidemme tarpeisiin sekä kestävän kehityksen periaatteisiin. Vehree tuntee markkinoinnin lainsäädännön ja yhteistyökumppanit ovat tarkasti valikoituja; painotöissä suositaan ympäristömerkittyjä painotaloja ja web-hotelleissa tuulivoimaa suosivia yrityksiä.

Olipa sitten mielessäsi pienen tarran tai seinän kokoisen mainoslakanan suunnittelu, Vehree hoitaa. Ota yhteyttä, niin aletaan hommiin!