Referenssit

Pieni Soramonttu

”Nyt kun on kulunut vuosi nettisivuston uudistuksesta, voin todeta että markkinointiin panostaminen on maksanut itsensä takaisin. Vehreen toteuttama nettisivusto ja verkkokauppa ovat saaneet kiitoksia asiakkailta, sitä on kehuttu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi. Yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut! Arvostan erityisesti myös sitä, että mainostoimistokumppani on aina puhelinsoiton päässä ja helposti tavoitettavissa.”

Kari Lahti
Yrittäjä
Karin Pieni Soramonttu Oy

Pieni Soramonttu on Ylöjärvellä toimiva yritys, joka myy erilaisia kiviaineksia kuten multaa, hiekkaa ja kiviaineksia. Asiakkaat voivat noutaa kiviaineksia itse paikan päältä tai tilata ne kotiin kuljetettuna.

Vehree on toteuttanut Pienelle Soramontulle nettisivuston sekä verkkokaupan. Projektiin liittyivät myös valokuvaukset. Verkkosivuston rakentamisessa kiinnitettiin erityistä huomiota hakukoneoptimointiin, selkeyteen ja  helppokäyttöisyyteen. Sivusto löytyy osoitteesta www.pienisoramonttu.fi.

Vehree mainostoimisto: Referenssit - Pieni Soramonttu: Internet-sivuston suunnittelu ja toteutus, sisältäen verkkokaupan (2018)

Vehree uudisti Pienen Soramontun nettisivuston vuonna 2018. Sivustolle rakennettiin myös kiviainesten verkkokauppa (tekninen toteutus: Velhovisio). Sivuston rakentamisessa kiinnitettiin erityistä huomiota hakukoneoptimointiin ja helppokäyttöisyyteen. Sivusto löytyy osoitteesta www.pienisoramonttu.fi.

Vehree mainostoimisto: Referenssit - Pieni Soramonttu: valokuvaukset (2017)

Pienen Soramontun valokuvaukset 2017. Markkinointia ja nettisivustoa varten valokuvattiin kiviaineksia sekä otettiin tilannekuvia kiviainesten lastauksesta autoon ja peräkärryyn.

Tykkäsitkö tyylistämme?

Laitetaan sinunkin yrityksesi ilme kuntoon. Otahan yhteyttä, niin aletaan hommiin.