Vehree on maanläheinen
mainostoimisto Nokialla

Vehree on vuonna 2014 perustettu pieni ja ketterä mainostoimisto, joka sijaitsee Nokialla. Vehree tarjoaa mainostoimistopalveluita keskittyen digitaaliseen ja painettuun mediaan.

Vehree tarjoaa perinteisiä mainostoimistopalveluita

Lähes jokainen yritys tarvitsee nykyään markkinointia. Vehree tarjoaa mainostoimistopalveluita printti- ja nettimediaan, sekä apua markkinoinnin suunnitteluun. Vehreestä saat esimerkiksi logot, käyntikortit, esitteet ja nettisivut – palaset, joilla saat markkinointiviestinnän perusasiat kuntoon. Vehree tarjoaa myös valmiita, vakiohintaisia palvelukokonaisuuksia, joiden sisällöt on suunniteltu erityisesti aloittavien pk-yrittäjien tarpeisiin. Lue lisää palveluista >>

Vehree toimii ekologisesti

Vehreen mainostoimiston toimintaa ohjaavat Vehreet arvot. Työ perustuu aina asiakkaiden tarpeisiin sekä kestävän kehityksen periaatteisiin. Toiminta pyritään pitämään mahdollisimman ympäristöystävällisenä, niin yrityksen sisällä kuin yhteistyökumppaneita valitessakin. Asiakkaille Vehree arvomaailma näkyy esimerkiksi painojen ja verkkopalvelinyritysten valinnassa: Vehree suosittelee asiakkailleen ympäristömerkittyjä painotaloja ja tuulivoimaa käyttäviä web-hotelleja.