Valokuvaus

Hyvä yrityskuva luo fiilistä ja tukee yrityksen markkinointia. Valokuvien avulla yrityksille voidaan luoda persoonallinen ilme.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Laadukkaat valokuvat ovat nykyään lähes välttämättömyys yrityksen markkinoinnissa. Vaikka jopa ilmaisia kuvapankkikuviakin on saatavilla, voi yritys erottua edukseen omilla valokuvilla. Valokuvia voidaan käyttää nettisivuilla, esitteissä, roll-upeissa jne.

Valokuvaus vaatii näkemystä. Vaikka nykyään jokaisella on kamerassa kännykkä, se ei välttämättä vielä tee valokuvaajaa. Hyvin suunniteltu ja laadukas valokuva palvelee yrityksen viestintää, luo fiilistä ja kertoo tarinaa.

Hoidamme yritys- ja tuotekuvaukset muiden markkinointimateriaalien suunnittelun rinnalla. Jo muutaman tunnin kuvaussessiolla on mahdollista ottaa pienen yrityksen markkinointikäyttöön tarvittavat valokuvat. Laajemmissa valokuvaustarpeissa käytämme tarvittaessa alihankkijaa.

Mitä valokuvaus maksaa?

Hinta-arvio: 1-2 tunnin kevyt yrityskuvaussessio vallitsevassa valossa asiakkaan omassa lokaatiossa alk. 350 euroa (alv. 0 %). Hintaan sisältyy kevyt kuvien käsittely ja kuvien toimittaminen asiakkaalle sähköisessä muodossa. Matkakulut lisätään hintaan.

Referenssit

Tässä muutamia näytteitä Vehreen hoitamista valokuvauksista.
Miellyttääkö kädenjälki? Otahan yhteyttä, niin aletaan hommiin!

Valokuvaukset // Nokian Autotalo
Valokuvaukset // Nokian Autotalo
Valokuvaukset // Pieni Soramonttu
Valokuvaukset // Pieni Soramonttu
Valokuvaukset // Numeraali
Valokuvaukset // Numeraali
Valokuvaukset // Ecolan
Valokuvaukset // Tilintarkastustoimisto Valppaana