Maanläheinen mainostoimisto

Vehree on vuonna 2014 perustettu maanläheinen mainostoimisto, joka sijaitsee Nokialla.
Vehree tarjoaa mainostoimistopalveluita keskittyen digitaaliseen ja painettuun mediaan.

Ruohonjuuritason markkinointia

Vehree tarjoaa konkreettista apua markkinointiviestinnän suunnitteluun. Meiltä saat esimerkiksi logot, käyntikortit, esitteet ja nettisivut. Vehree tarjoaa myös valmiita, vakiohintaisia paketteja, joiden sisällöt on suunniteltu erityisesti aloittavien pk-yrittäjien tarpeisiin. Lue lisää palveluista >>

Tuulella käyvä mainostoimisto

Tuulella käyvä mainostoimisto

Työmme perustuu aina asiakkaiden tarpeisiin sekä kestävän kehityksen periaatteisiin. Toiminta pyritään pitämään mahdollisimman ympäristöystävällisenä, niin yrityksen sisällä kuin yhteistyökumppaneita valitessakin. Asiakkaille Vehree arvomaailma näkyy esimerkiksi painojen ja verkkopalvelinyritysten valinnassa: Vehree suosittelee asiakkailleen ympäristömerkittyjä painotaloja ja tuulivoimaa käyttäviä web-hotelleja. Niin ja Vehree itse käyttää tuulivoimaa, kuinkas muuten.

Tuomisen kauppa, Nokia, Koskenmäki

Mainonnan sekatavarakauppa

Vehree toimii Nokian Koskenmäessä vuonna 1900 rakennetussa rakennuksessa. Samoissa tiloissa on toiminut 1930-1970–luvuilla Tuomisen sekatavarakauppa. Nyt ympyrä sulkeutuu: jo tuolloin kauppiaana toiminut Lauri Tuominen ymmärsi markkinoinnin merkityksen. Lue lisää sekatavarakaupan historiasta Vehreen blogista.