Vehreen vuosi 2016

12 nettisivustoa, 7 logoa. Lukuisia julisteita, flyereita, mainoksia. Rokotuskortti, ikkunateippaukset, pari kylälehteä. Eläinlääkäriasema ja pianoseura, ravintoloita ja tietoliikenneverkkoja. Urheiluseuroja, vyöhyketerapiaa ja lähiluontoretkiä.

Vuosi 2016 on ollut työntäyteinen vuosi. Toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja on tullut työstettyä. Asiakasyritykset ovat olleet mitä erilaisemmilta toimialoilta. Kiitos tästä hienosta vuodesta kuuluu Vehreen asiakkaille, on ollut upeaa olla rakentamassa markkinointia teille! Ensi vuodelle onkin suunnitteilla jännittäviä asioita, mutta niistä lisää tuonnempana…

Onnekasta alkavaa vuotta 2017 kaikille Vehreen blogin lukijoille!

Muistatko vielä nämä asiat Vehreen vuoden varrelta?

Tammikuu: Karimo sai uuden logon. Yrittäjä Kari Venäläinen kommentoi: ”Vaikka itselläni ei juuri ollut ajatusta millaista logoa haluan, niin silti Vehree onnistui työssään erinomaisesti. Palvelu ihan viimeisen päälle ja hintakin kohdallaan. Suosittelen.”

Helmikuu: Tampereen pianoseuran konserttisarjan markkinointimateriaalien ilmettä. Aineistoihin kuului julisteita, flyereita sekä käsiohjelman kansi.

Maaliskuu: Metalli7:n jäsenlehden ilme ja taitto. Kanteen haettiin juorilehti-ilmettä.

Huhtikuu: Pengonpohjan kylälehden neljäs numero tupsahti painosta juuri ennen vappua. Vehree vastasi jälleen lehden taitosta, mutta sen lisäksi myös muutaman jutun kirjoittamisesta sekä valokuvaamisesta.

Toukokuu: Ylöjärven Yrityspalvelu sai uuden logon, ilmeen, nettisivut ja käyntikortit. Yritysilme leikittelee Y-Files-teemalla.

Kesäkuu: Vihreä Sydän matkailuyrittäjät ry sai sekin uuden logon ja nettisivut, jotka rakennettiin Yhdistysavaimen päälle.

Heinäkuu: Kesäloman jälkeen oli vuorossa Kaikki Kunnossa hyvinvointikeskuksen ikkunateippausten suunnittelu. Logo ja nettisivusto oli puristettu kasaan ennen lomia, jotta uusi yrittäjä pääsisi avaamaan keskusta heti elokuun aikana.

Elokuu: Eläinlääkäriasema Hasselin uudistetut nettisivut avautuivat. Rokotuskortti oli uusittu jo kevään aikana. Hasselin yrittäjä Riitta Vikberg kommentoi: ”Olen tosi tyytyväinen näihin sivuihin eli kiitokset!”

Syyskuu: Juveneksen markkinointikampanjan konseptin suunnittelu alkoi heti kesäloman jälkeen, mutta julkaisu oli varsinaisesti syyskuussa. Projektiin kuului mm. julisteita, roll-uppeja, flyereita sekä digitaalisia materiaaleja.

Lokakuu: Vuoden yrittäjäjuhla Teivossa ja sitä ennen järjestetyt Jokony-etkot olivat ehdottomasti vuoden parhaimmat bileet! Tässä juhliin lähdössä Velhovision Maaret Borgin kanssa.

Marraskuu: Alihankintana Moniversolle toteutettu PHLU:n (Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu) nettisivuston ilmeen uudistaminen.

Joulukuu: juuri ennen joulua ehti vielä valmistua Movellan nettisivuston uudistus. Projektiin kuului myös logon ja visuaalisen ilmeen suunnittelu sekä käyntikortit.

Sami Karjalainen

Vehree Blogi

Vehreen Blogi käsittelee maanläheisen mainostoimiston arkea, töitä, asiakascaseja, mainontaa, kokemuksia ja näkemyksiä.

Mistä aiheesta sinä haluaisit lukea lisää? Mitä olet aina halunnut tietää mainostoimistoista? Mikä mainonnassa askarruttaa, markkinoinnissa mietityttää?
Kerro se meille, niin kirjoitamme aiheesta! 

Viimeisimmät blogitekstit

Vehreen vuosi 2018

28.12.2018|