Referenssit

Ylöjärven Yrityspalvelu

”Yhteistyö sujui mutkattomasti ja Vehree toimi paljon nopeammin käänteissään kuin tilaaja :) Aikataulussa ei pysytty, mutta se johtui täysin meistä! Pidän erityisen onnistuneena ideaa sivuston layoutista ja etusivun videosta. Myös yritystarinat ovat ainakin omasta mielestäni mielenkiintoinen ja hauska lisä asiapitoisen informaation rinnalla. Idearikas, visuaalisesti kaunis ja nopea toteutus, iso kiitos Vehreelle!”

Tanja Vuori (kommentoi internet-sivuston uudistusta 2021)
Asiakkuuspäällikkö, Ylöjärven Yrityspalvelu Oy

”Yhteistyö Vehreen kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Visiot ovat toteutuneet varmasti ja ammattitaitoisesti haluttuun muotoon.”

Tiina Rinne-Järvensivu
Elinkeinosihteeri, Ylöjärven Yrityspalvelu Oy

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy hoitaa Ylöjärven kaupungin elinkeinotoimen tehtäviä. Se tarjoaa sekä toimiville että aloittaville yrityksille laaja-alaisia palveluita.

Vehree on toiminut Ylöjärven Yrityspalvelun mainostoimistokumppani vuodesta 2015 asti. Olemme toteuttaneet mm. Ylöjärven Yrityspalvelun internetsivuston, Visit Ylöjärvi -nettisivuston, matkailuesitteet (2017-2020), lukuisia lehti-ilmoituksia ja muita markkinointimateriaaleja.

Vehree mainostoimisto - Referenssit: Ylöjärven Yrityspalvelun internet-sivuston suunnittelu ja toteutus, 2021

Ylöjärven Yrityspalvelun internet-sivuston suunnittelu ja toteutus (2021). Sivusto löytyy osoitteesta www.ylojarvenyrityspalvelu.fi

Vehree mainostoimisto: Referenssit - Ylöjärven Yrityspalvelu: Matkailuesite 2020

Ylöjärven matkailuesitteen suunnittelu- ja taittotyö (2020). Esite on luettavissa sähköisessä muodossa osoiteessa www.visitylojarvi.fi/matkailuesite2020.

Vehree mainostoimisto: Referenssit - Ylöjärven Yrityspalvelu: Matkailuesite 2018

Ylöjärven matkailuesitteen suunnittelu- ja taittotyö (2018). Esite on luettavissa sähköisessä muodossa osoitteessa www.visitylojarvi.fi/matkailuesite2018.

Vehree mainostoimisto: Referenssit - Ylöjärven Yrityspalvelu: Matkailusivusto

Ylöjärven matkailusivuston suunnittelu, toteutus ja ylläpito (2017).

Vehree mainostoimisto: Referenssit - Ylöjärven Yrityspalvelu: Matkailuesite 2017

Ylöjärven matkailuesitteen suunnittelu- ja taittotyö (2017). Esite on luettavissa sähköisessä muodossa osoitteessa www.visitylojarvi.fi/matkailuesite2017.

Vehree mainostoimisto: Referenssit - Ylöjärven Yrityspalvelu: Markkinointikampanjan suunnittelu

Ylöjärven Yrityspalvelun markkinointikampanjan suunnittelu (2016). Kampanjassa leikiteltiin X-Files-teemalla, joka oli muutettu Y-Files-muotoon.

Tykkäsitkö tyylistämme?

Laitetaan sinunkin yrityksesi ilme kuntoon. Otahan yhteyttä, niin aletaan hommiin.