Referenssit

Ylöjärvi

”Nopeasti, luovasti, ammattitaitoisesti. Markkinointikampanjamme ilme syntyi mutkattomasti, hyvän yhteisymmärryksen saattelemana. Ilmeestä tuli meidän näköisemme ja se toimi joustavasti erilaisissa mainosympäristöissä.” 

Tiina Helminen
Tiedottaja
Ylöjärven kaupungin viestintä

Ylöjärvi on Tampereen vieressä sijaitseva 33.000 asukkaan kasvava kaupunki.

Vehree on ollut mukana toteuttamassa Ylöjärven kaupungille markkinointiviestinnän projekteja vuosina 2019-2020.

Vehree - Referenssit: Ylöjärven kaupunki - kesäkampanjan visuaalisen ilmeen suunnittelu ja mainosaineistojen toteutus, 2020.

Ylöjärven kesäkampanjan visuaalisen ilmeen suunnittelu ja mainosaineistojen toteutus, 2020. Kampanjalla pohjustettiin myöhemmin toteutettavaa tonttimarkkinointikampanjaa. Kampanja näkyi laajasti kesäkuusta elokuuhun eri medioissa, mm. Aamulehdessä, Tamperelaisessa sekä Nysse-bussien ja Neste-asemien näytöissä. Kampanjalla ohjattiin ihmisiä sosiaaliseen mediaan, missä kampanja näkyi Facebookissa ja Instagramissa.

Vehree - Referenssit: Ylöjärven kaupunki - tonttimarkkinointikampanjan visuaalisen ilmeen suunnittelu ja mainosaineistojen toteutus, 2020.

Ylöjärven tonttimarkkinointikampanjan visuaalisen ilmeen suunnittelu ja mainosaineistojen toteutus, 2020. Tämä kampanja oli jatkoa aiemmin samana vuonna toteutetulle kampanjalle. Tässä markkinointikampanjassa tavoitteena oli markkinoida Ylöjärveä asuinpaikkana ja konkreettisesti myydä omakotitontteja. Kampanja näkyi laajasti lokakuussa eri medioissa, mm. Aamulehdessä, Tamperelaisessa, Nysse-busseissa sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram). Molemmissa kampanjoissa strategisesta suunnittelusta ja  some-toteutuksesta vastasi Hurja Media. Valokuvat otti Rami Marjamäki.

Vehree - Referenssit: Ylöjärven kaupunki - Ylöjärven vanhat talot -tapahtuman logon, ilmeen ja mainosmateriaalien suunnittelu, 2019.

Ylöjärven vanhat talot -tapahtuman logon, ilmeen ja mainosmateriaalien suunnittelu, 2019.

Tykkäsitkö tyylistämme?

Laitetaan sinunkin yrityksesi ilme kuntoon. Otahan yhteyttä, niin aletaan hommiin.